Nieuws

Coronaregels vanaf 9 november 2021

dinsdag 9 november 2021

 • U bent van harte welkomijn het Odensehuis, mits wij weten dat u komt. Dat betekent dat de huisgenoten welkom zijn op hun vaste deelnamedag. Wilt u eens komen kijken of bent u een vaste huisgenoot, maar wilt u van dag wisselen, dan neemt u vooraf contact op met het Odensehuis via 026-214 80 66 of via e-mail: info@odensehuisdoorwerth.nl. Wanneer u een bevestiging heeft ontvangen dat u kunt komen, bent u van harte welkom!
 • Daarnaast heeft u GEEN van onderstaande klachten:
  • verkoudheidsklachten; neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn
  • (licht) hoesten
  • plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping)
  • kortademigheid/benauwdheid
  • verhoging of koorts

Wel of geen sneltest

Wanneer u bij ons komt en u heeft (nog) niet het volledige inentingsprogramma tegen corona doorlopen, dan bieden wij u een zelftest aan. U bepaalt zelf of u de zelftest wilt afnemen.

De uitslag

Wanneer de uitslag negatief is, hebt u volgens de test op dat moment geen corona. U blijft gewoon in het Odensehuis en doet mee aan het programma dat we die dag hebben.

Wanneer de uitslag positief is, dan draagt u waarschijnlijk het coronavirus bij u. U kunt dan helaas niet blijven. Wij helpen u naar huis en zullen met u bespreken welke vervolgstappen u kunt nemen.  

Regels in het Odensehuis

 • 1,5 Meter is een veilige afstand. Bescherm jezelf en anderen.
 • Tijdens verplaatsing draag je een mondkapje, wanneer je zit mag het af.
 • Schud geen handen.
 • Was vaak en goed je handen.
 • Hoest en nies in je elleboog.

Wij zorgen voor voldoende frisse lucht en ventilatie in binnenruimtes.

Nog vragen?

Veel informatie …. mogelijk heeft u nog vragen. U kunt dan contact met ons opnemen via 026-214 80 66 of via 

e-mail: info@odensehuisdoorwerth.nl.

Gemeente Renkum tekent intentieverklaring Dementievriendelijke gemeente!

woensdag 3 november 2021

Wethouder Leonie Rolink ondertekent onder toeziend oog van huisgenoten van het Odensehuis Doorwerth de intentieverklaring.

Gezellig dagje Openluchtmuseum

maandag 11 oktober 2021

Vrijdag 8 oktober zijn we met 41 huisgenoten naar het Openluchtmuseum in Arnhem geweest. Chauffeur Ruben van Noot busvervoer bracht ons keurig op tijd in een prachtige bus naar het museum. In het museum werden we hartelijk ontvangen door een viertal geweldige gidsen ( Annet, Lies, Gerard B. en Wytze) die ons in vier groepen door het park leidden.

Via deze link https://myalbum.com/album/SKX3D7UmFj5i krijg je een indruk van deze middag.

Voor vertrek naar het museum werden we getrakteerd op heerlijke pannenkoeken.

Ina en Gertrude verrasten ons bij thuiskomst. Zij hadden de volledige afwas weggewerkt en de huiskamer weer in toonbare staat omgetoverd.

Driejarig bestaan Odensehuis Doorwerth

maandag 6 september 2021

Begin oktober bestaat Odensehuis Doorwerth drie jaar! Ze viert dit op zondagmiddag 26 september 2021.

Alle huisgenoten, mantelzorgers, vrijwilligers en zorgverleners zijn uitgenodigd voor een heerlijke verjaardagslunch, gemaakt door de vaste kookstaf van het huis. Vervolgens is er een theatervoorstelling ‘Je kunt me gerust een geheim vertellen … morgen ben ik het toch weer vergeten!’. Dit positieve verhaal over dementie wordt gebracht door theatergezelschap Matzer.

Het Odensehuis is blij dat zij deze voorstelling naar Doorwerth heeft kunnen halen. Na de voorstelling vindt er een nagesprek plaats tussen acteurs en publiek.

Valt u niet onder de groep huisgenoten, mantelzorgers, vrijwilligers of zorgverleners die persoonlijk een uitnodiging hebben ontvangen, dan kunt u toch proberen kaarten te reserveren via info@odensehuisdoorwerth.nl. Let op: pas na een bevestiging en een betaalverzoek is de reservering definitief. Toegangsprijs is € 10,00 per persoon. De voorstelling begint om 15.00 uur.