Nieuws

Vier met ons de LENTE

donderdag 11 april 2024

Op vrijdagmiddag 31 mei van 14:00 – 17:00 uur in het Odensehuis Doorwerth.

Voor deze feestelijke kennismaking met het Odensehuis nodigen we u van harte uit. Denk er vooral aan u op tijd aan te melden: vol = vol.

Hoe we in het Odensehuis de lente vieren, voor welke mensen het al meer dan 5 jaar een fijne ontmoetingsplek is (ook voor de vrijwilligers), dat we u 31 mei ook op kunnen halen, waar u zich aan kunt melden: hierover en meer leest u door op deze link of op de uitnodiging te klikken.

Modeshow met Indonesisch tintje

zondag 4 februari 2024

Woensdag 31 januari 2024 was er een heuse modeshow in Odensehuis Doorwerth.

Een van onze huisgenoten (Mienke) heeft in het verleden 50 jaar in een luxueuze mode- en meubelzaak gewerkt in Driel. Ze ontving klanten uit heel Nederland, van Groningen tot Maastricht. Helaas heeft ze een paar jaar geleden de zaak moeten verkopen, omdat ze de pensioengerechtigde leeftijd had bereikt.

Een aantal van onze vrijwilligers komt van oorsprong uit Indonesiƫ. Rini verzamelt originele kleding van verschillende eilanden. Ook Willy is in het bezit van originele klederdracht. Een tiental vrijwilligers liep deze woensdag over de catwalk, onder begeleiding van verschillende huisgenoten van het Odensehuis.

Hieronder een paar foto’s van de prachtige creaties.