Vrijwilligers

Alle hulp is van harte welkom!

Sta je open voor mensen? Kan je goed luisteren en zie je de overeenkomsten tussen mensen eerder dan de verschillen? Dan is vrijwilliger in het Odensehuis iets voor jou.

In het Odensehuis zijn alle bezoekers huisgenoten. De beginnend dementerende mens, zijn naasten èn de vrijwilliger.
Samen zorgen we voor een goede sfeer en ondernemen we activiteiten. Daarbij gaan we altijd uit van de eigen regie en mogelijkheden van de participant. Ook praktisch werk hoort erbij, zoals koffie zetten, afwassen en de lunch verzorgen. Met elkaar.
Vrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage aan het langer zelfstandig wonen en actief deelnemen aan het maatschappelijk leven van mensen met dementie. Ook het contact en de uitwisseling met de mantelzorger is hierbij van belang.
Regelmatig organiseren we bijeenkomsten, waarin we met onze vrijwilligers werken aan onze persoonlijke ontwikkeling.

Bij voorkeur ben je minimaal één dagdeel per week beschikbaar. Dat kan zijn als algemeen vrijwilliger, als fietsvrijwilliger die op onze duofiets kan en wil rijden, als wandelvrijwilliger, spelletjesbegeleider, gesprekspartner, enz..

Ben je geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met Hans Straus, tel.: 026-214 80 66 of 06-41 66 54 32.

Interesse
Ja, ik ben geïnteresseerd en wil graag dat er met mij contact wordt opgenomen.