Odensehuis Doorwerth meer dan alleen een fijne plek voor mensen met een haperend geheugen!

woensdag 1 maart 2023

Eind februari verscheen onderstaand artikel in de Rijn en Veluwe. Fijn dat er aandacht werd besteed aan het Odensehuis Doorwerth, jammer dat de nadruk werd gelegd op mensen met (beginnende) dementie.

Odensehuis Doorwerth is namelijk meer! We zijn er ook voor ouderen die alleen wonen of gewoon behoefte hebben aan contact met andere mensen. Op dinsdag, woensdagochtend en vrijdagochtend zijn zeker ook deze mensen van harte welkom in het Odensehuis. Gezellig meedoen, meepraten, meebewegen, meedansen, meespelen met bekende spellen van vroeger en van nu.

En ja, ook mensen die merken dat hun geheugen hen af en toe in de steek laat, of mensen waarbij is vastgesteld dat ze een vorm van dementie hebben komen graag bij ons.

In onderstaande folder kun je rustig nalezen wat jij voor ons en onze huisgenoten kunt betekenen. Want iedere huisgenoot, iedere bezoeker draagt bij aan de fijne gemoedelijke sfeer in ons huis.

Na het lezen van de folder nieuwsgierig geworden? Kom gewoon eens langs!

Dinsdag tussen 10-16 uur, woensdag tussen 9-14 uur en vrijdag tussen 10-14 uur. Ons adres is Bentincklaan 7 in Doorwerth.

« Terug