Meer dan 400 bezoekers Dorenfest gaan ‘Bakkie doen’

vrijdag 19 mei 2023

Donderdag 18 mei 2023 was Dorenfest, een markt voor verenigingen uit Doorwerth. Odensehuis Doorwerth stond daar met een stand en veel enthousiaste vrijwilligers. Om aandacht voor eenzaamheid te vragen in onze dorpen, bood het Odensehuis bezoekers van de markt een pak met koekjes aan met het verzoek bij een eenzame buur eens aan te bellen en een kop koffie te gaan drinken.

De reacties van de bezoekers waren erg positief. Ook burgemeester mevrouw Schaap en kinderburgemeester Thom Eerens bezochten de kraam en namen een pak koekjes in ontvangst.

Bijkomend doel van deze actie was de naamsbekendheid van het Odensehuis Doorwerth te vergroten. En dat is gelukt. Mede dankzij het positieve artikel dat een dag voor de markt in de Rijn en Veluwe stond. Veel bezoekers meldden dat ze het artikel hadden gelezen.

Odensehuis Doorwerth is trots op haar vrijwilligers. Ruim veertig personen besteden veel vrije tijd in het huis en staan klaar voor een goed gesprek of een activiteit met huisgenoten. Een groot deel van deze vrijwilligers stond ook enthousiast op de markt.

« Terug