Renkum voor elkaar (ingezonden brief)

donderdag 9 april 2020

Beste ‘coronahelper(s)’ (en geïnteresseerden), 

Wat zijn jullie goed bezig. Namens de hulpvragers: dank voor jullie inzet! Zeker nu we ook de komende weken nog met de opgelegde maatregelen moeten omgaan.

In aanvulling op de facebookpagina Coronahulp Renkum en de onderlinge contacten, hebben wij een speciale website gelanceerd: www.coronahelpers.nl/c/Gemeente-Renkum. Hierop kunnen hulpaanbod en hulpvragen met elkaar eenvoudig worden verbonden. 

Wij vragen jou/jullie om jouw/jullie hulpaanbod (ook) op deze nieuwe website te plaatsen. En vooral om andere hulpaanbieders uitnodigen dat ook te doen

Op deze manier krijgen jijzelf en de hulpvragers een goed overzicht van de mogelijkheden en kun je eenvoudig met elkaar in contact komen. Hulpvragers kunnen hun vraag ook op: www.coronahelpers.nl/c/Gemeente-Renkum plaatsen. Natuurlijk kunnen familieleden, vrienden of buren eventueel namens een hulpvrager de vraag erop zetten. De meesten van jullie hebben met ons contact gehad; met Babs of Debbie of via een mailtje. Wij blijven (op de achtergrond) actief bemiddelen en gaan daarvoor ook deze website inzetten. Voor spoedvragen of vragen die lang blijven staan kan het zijn dat we jou/jullie rechtstreeks benaderen. 
Vragen of ideeën? Neem contact op via info@renkumvoorelkaar.nu of bel (088) 7846369. Hieronder zie je de flyer, zoals deze in de gemeente Renkum is/wordt verspreid. 

Met vriendelijke groet,
Team Coronahelpers Renkum voor Elkaar.

Algemeen (088)7846 369
Bezoekadres (enkel op afspraak):  Johanniterweg 4a  6865 WH Doorwerth

« Terug