Dag van de mantelzorg zaterdag 10 november

dinsdag 6 november 2018

Activiteit van: Gemeente Renkum

Graag nodigen wij u uit voor de Dag van de mantelzorg op zaterdag 10 november a.s. die dit jaar in het teken staat van het thema “Verras de mantelzorger”. Wij hebben een mooi programma samengesteld met diverse activiteiten waaraan u kunt deelnemen. U kunt zelf kiezen aan welke activiteiten u deelneemt. Dat kan één activiteit of meerde activiteiten zijn. Het programma ziet er als volgt uit:

10.00 uur – 11.30 uur Een ontbijtbuffet in restaurant Schoonoord in Oosterbeek, waar ook wethouder Rolink bij aanwezig zal zijn.

13.00 uur – 14.30 uur Dansen in de Ontmoetingskerk in Doorwerth
òf:
13.00 uur – 14.30 uur Rondleiding bij Historisch museum Pro Persona in Wolfheze

15.00 uur – 17.00 uur Kookworkshop en aansluitend hapje en drankje in het Huis van Renkum in Renkum.
Als u niet deel wenst te nemen aan de kookworkshop, maar wel graag bij de afsluiting van deze dag aanwezig wilt zijn, bent u vanaf 16.00 uur van harte welkom in het Huis van Renkum.

Aanmelden
Graag horen wij of u komt, alleen of met degene voor wie u zorgt. Dan kunnen we hier rekening mee houden in de voorbereiding.
En wilt u ons dan ook doorgeven welke activiteit of activiteiten u wenst bij te wonen?
U kunt zich aanmelden via mantelzorgactiviteiten@renkum.nl of telefonisch via telefoonnummer 026 – 3348111.

Verrassend!
Om u te verrassen ontvangt u op de Dag van de mantelzorg een “goodie-bag”. Een tas vol verrassingen die wordt gevuld door lokale ondernemers. Maar liefst 13 winkels en bedrijven uit Renkum leveren een bijdrage!

Iedereen welkom!
Wilt u degene voor wie u zorgt ook meenemen?
Dat kan. Goed om te weten is dat op de locaties geen speciale voorzieningen aanwezig zijn voor mensen die intensieve zorg nodig hebben. U kunt wel contact met ons opnemen als het vervoer een probleem is.

met als onderdeel:
dansen in de ontmoetingskerk van 13.00-14.30 uur.

« Terug